L’horòscop diari de l'1 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 1 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Treballaràs per fer-te feliç, perquè així és com també podràs acontentar al teu company de viatge. I sí, podràs permetre't una mica d'egoisme en aquest sentit.

La intensitat de la teva vida diària provoca moltes despeses innecessàries: un cafè a deshora, omplir el dipòsit del cotxe en gasolineres cares. Tanca l'aixeta!

El teu optimisme es dispara en aquest nou semestre de l'any.  És hora de gaudir plenament de les coses bones que et dóna la vida dient adéu a les penes i misèries. 

  

 

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aprèn a controlar el teu entorn si ets solter, perquè passen les setmanes i no tens ni una sola cita perquè penses que ja podrà trobaràs millors circumstàncies. Com a parella sentiràs que la passió pot ressorgir, si el foc està més aviat apagat.

Les estrelles faran l'impossible per  promoure el teu desenvolupament professional i això és alguna cosa que t'entusiasmarà. El teu horitzó emergirà davant teu.

Amb Venus com l'únic planeta que afecta directament la teva salut, no hauria d'haver-hi moltes coses per preocupar-se, excepte per alguns problemes lleus de fetge.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui t'aixecaràs de mal humor, disposat a discutir per qualsevol ximpleria. És possible que si la teva parella no accepta els teus comentaris, comenci un conflicte entre vosaltres dos. Pensa millor les teves paraules.

Per molta gent del teu voltant sembla que els diners cau dels arbres, però tu et conformes amb el que tens. Necessites que les bones paraules es converteixin en augments de sou.

Estàs obsessionat amb els nous aliments, però per beneficiar-se de les propietats de certs productes no cal anar molt lluny. Les verdures i peixos de la teva zona resulten beneficiosos.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Serà tranquil aquest dilluns. En el front matrimonial hi haurà pau encara que abans s'hagin esclatat algunes bombes: intentaràs que el dia sigui agradable de viure.

Els Cranc que són més ambiciosos començaran a fer-se preguntes sobre la legalitat de certs assumptes laborals. Si està tot en ordre,  consideraran un canvi de gestor de patrimoni.

Qualsevol risc inneccesari, pot tenir grans conseqüències per  la teva salut. Així que intenta no dur a terme imprudències, per exemple, si manipules objectes pesats (no voldràs danyar-te l'esquena!).

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No t'angoixis ni et posis trist, si et costa massa i no aconsegueixes que t'interpretin. Tindràs més oportunitats en el futur d'aconseguir un enteniment.

Estàs en disposició astral per  rebre els millors influxos de Júpiter que et brinda possibilitats d'augmentar els teus ingressos. Podria tractar-se d'una nova ocupació que exerceixis en les hores lliures o potser pots realitzar una venda amb marge de guany més elevat a l'esperat.

Hauràs de canalitzar de forma correcta la teva energia, si vols deslliurar-te de l'ansietat que et produeix començar la setmana amb tants projectes.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sents la necessitat de donar un cop de mà als altres quan travessen per moments crítics. No obstant això, algunes persones del teu entorn opten per guardar en secret els seus problemes.

En les negociacions cal mantenir-se més contundent, sobretot quan hi hagi diners pel mig. Mai acceptis la primera quantitat que t'ofereixin, sempre podràs treure una mica més. En la teva empresa contractaràs a gent.

Comences a notar molèsties estomacals, que poden tenir el seu origen en el descontrol que portes quant als horaris i a la dieta. No abusis de menjar fora de casa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Astres prediuen que avui Balança, no és cap problema que facis ús la teva creativitat per resoldre els conflictes amorosos. Per tant, si et trobes amb un contratemps, sigui del tipus que sigui, que afecti la teva relació podràs usar els teus extraordinaris dons per  arreglar les coses.

La part econòmica dependrà de la teva feina especialment. El que passa és que et costarà rebre un augment de sou. No obstant això, sí que rebràs el reconeixement dels teus col·legues.

Comences el mes amb moltes ganes de cuidar la teva forma física. Et sents bé i vols que tothom ho vegi.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si la teva activitat professional consumeix massa les teves hores , no t'oblidis d'assumir el control: t'asseguraràs d'estar prou present per compartir la vida diària de la teva parella, donar suport als teus fills i a tothom que et necessiti.

Això sí, no barregis els sentiments amb negocis, i més, si és un romanç visceral, prohibit i secret. Si aconsegueixes posar aquest assumpte en ordre, notaràs per què valora la gent la teva col·laboració.

Procura menjar d'una manera més calmada, mastegant més i millor, ja que això afavorirà les teves digestions.

  

 

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Les prediccions per a avui indiquen a Sagitari que el camí més directe cap al romanç es troba a través de la més salvatge de les aventures. Així que si el teu cor et diu que deixis de banda la rutina i canviïs totalment de vida, fes-ho.

Avui no tindràs prou amb fer les coses de la mateixa manera que sempre les fas. Estàs llest per superar-te, voldràs provar una cosa nova i en gran.

No hi ha res com sentir-se bé, i això és precisament el que estàs pensant avui. Per fi apartes els teus fantasmes.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Comences la setmana amb un esperit despreocupat. La lluna en la teva zona del romanç et desperta desitjos de jocs i flirteig. Vius un moment de canvi que tens l'oportunitat d'aprofitar.

Podries estar a un pas de fer un salt en la teva economia. Hi ha possibilitats en el teu horitzó de llocs de feina nous.

La teva salut es relaciona directament amb la forma en la qual et sents emocionalment. Per això avui tens un dia bastant agradable i gaudeixes de benestar físic.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Començaràs el mes de juliol d'una forma molt tranquil·la en l'amor. No hi ha res especial que destacar, pel que fa al benestar de la teva família i els teus sers estimats en general. Només continuar cuidant les teves relacions personals amb tot el teu cor.

Professionalment, se t'atorgaran certes qualitats de lideratge que seran de gran ajuda perquè la resta de col·legues i socis escoltin i acceptin les teves propostes.

Les benediccions de la fortuna estan de la teva part avui per mantenir-te bastant sa i fort, tant mentalment com físicament.

  

 

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No hi ha millor manera de començar la setmana que als braços de qui t'estima i et desitja. No obstant això et sentiràs confós en conèixer a algú d'un grup social diferent.

El teu sisè sentit sempre està atent i despert, però avui tindràs una revelació d'aspectes sobrenaturals. Sabràs on anar en el moment més adequat per a afavorir la teva posició i el teu prestigi.

La teva salut física estarà bé avui encara que sentis cansament i una mica de decaïment. Beu abundant té amb llimona.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari