L'horòscop diari de l'1 de gener

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens ganes de gaudir de tot el que té de bo la vida, sense perdre el temps en trivialitats ni drames quotidians. Et marques com a prioritat fer només allò que t'agrada fer, obeint als teus desitjos. Les influències astrals il·luminen els teus amors.

Per augmentar els teus ingressos no n'hi ha prou amb tenir una bona actitud i un gran currículum. Els astres apunten al fet que en aquest dia hauràs de tirar de la teva agenda de contactes.

Seràs afortunat, si passes el dia sense dolors d'esquena o coll. Hauràs de revisar la teva postura.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si ets solter, podràs embarcar-te en una conquesta romàntica o afirmar-te en qualsevol altra àrea que sigui important per a tu. En les relacions de parella tot et sembla agradable, però no t'oblidis d'acaronar a la teva mitjana taronja.

Gràcies a la teva adaptabilitat esquivaràs qualsevol problema amb els assumptes econòmics.

Estàs en excel·lent forma i tens una ment molt aguda, que t'ajuda a evitar les temptacions i t'insta a cuidar-te en tot moment. Només has de controlar la quantitat (i la qualitat) del menjar que poses en el teu plat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Mart dóna vida allí per on transita i per això no només es tracta de discussions també de la sexualitat, el desig i el vigor. Reviure relacions que estan passant per moments de deteriorament o distància és una perfecta opció per prendre aquesta energia planetària a favor teu.

Avui és un excel·lent dia per visualitzar el tipus de vida professional que vulguis tenir en el futur.

Podries enfrontar un estat de pesadesa estomacal que no et deixi gaudir en plenitud de tota la teva energia. Descansa i beu abundant líquid.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest 1 de gener està marcat per l'aprenentatge en assumptes amorosos. Trenca els estereotips, preocupa't molt poc de què diran i veuràs que et resulta molt més fàcil somriure.

Alguns nadius seran molt influenciables dins de la seva família, i acabaran fent unes despeses que no tenien previstes per satisfer als seus fills o a la seva parella. Acaba de començar l'any i ja estaria bé treure la calculadora per a veure on començaràs a retallar.

Els astres et diuen que no dubtis a buscar el consell d'un entrenador, si desitges reprendre l'activitat esportiva.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Voldràs experimentar amb el plaer, obrir portes a sensacions noves. No et quedis amb les ganes de provar coses noves per la por de preguntar. El solter se sentirà atret per persones molt dispars.

Una sensació d'urgència per posar els teus comptes al dia t'envairà. Els teus diners són ajustats però estàs disposat a estrènyer-te el cinturó fins que acabis de tancar aquest tracte que tens pendent de signar.

Recorreràs al cafè o té per no quedar-te adormit pls racons. Planifica les teves pròximes visites mèdiques, i intenta que totes siguin el mateix dia per a no oblidar-te cap.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les estrelles et proporcionen estabilitat en els teus amors. L'arribada del nou any podria desestabilitzar-te al principi, però a poc a poc t'acostumaràs al canvi.

Un aire nou bufa per la teva economia, i et planteges fer viatges per obtenir diners per treball o per obrir nous nínxols de mercat. Si has establert les bases de les teves accions, ara és el moment de prendre el camí que és més adequat per a tu.

Lliga en curt el teu esperit més llaminer, tindràs predilecció tant pels dolços com pels salats. Cerca la mesura.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Comences l'any prenent riscos emocionals Balança, les relacions estaran carregades d'emoció i és clar que no et quedaràs assegut esperant que alguna cosa succeeixi. El teu objectiu és despertar la passió.

Quant a la predicció econòmica, els Astres auguren èxit i prosperitat. Segurament una part important dels guanys provindrà de la feina encara que també d'algunes inversions especulatives.

Respecte a la teva salut, els Astres auguren bones notícies. Si paties una malaltia crònica, o alguna malaltia estacionària, el més probable és que trobis alleujament i cura per a això.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva sensualitat estarà posada en relleu i emetràs una energia impactant i per això pots gaudir d'una jornada en la qual molts gaudiran de la teva companyia. Si estàs solter, avui és un dia molt bo per començar una relació.

Sabràs de manera intuïtiva el millor camí per a la teva economia. El teu lideratge es veurà exposat i en el teu entorn pròxim valoraran el que saps fer i donar al teu món social.

Els brindis es repeteixen i el descans es redueix per això és important que intentis tornar al teu ritme normal de vida al més aviat possible.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop en l'amor avui Sagitari prediu una molt bona comunicació amb els teus éssers estimats, sobretot amb la parella.

La teva economia per a avui segons els Astres, estarà enfocada a l'estalvi, o potser més aviat, a la recuperació de la despesa. En el terreny professional, possiblement et proposen un nou projecte.

Quant a la teva salut per a avui, sentiràs desitjos de descansar per poder recuperar forces, sobretot, si estaves passant per alguna malaltia, sigui passatgera o d'una mica més d'importància. Enfocar-te en la teva vida espiritual t'ajudarà a treballar la teva autoestima.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Per a molts nadius l'energia disponible els fa prendre noció d'una sensibilitat particular en aquesta jornada. Podrien sentir que la seva parella de tota la vida resulta ser realment l'amor de la seva vida malgrat les angoixes i les dificultats viscudes junts.

Estaràs obert a canvis i millores malgrat que pots donar compte de l'esforç que significarà per a tu afrontar aquesta nova etapa.

Si et sents cansat o decaigut, intenta contactar amb la naturalesa en aquest dia tan significatiu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a avui en l'amor Aquari, prediu que segurament et mostraràs molt seductor. Les alineacions planetàries indiquen que els nadius d'aquest signe experimentaran una reactivació vital.

La predicció dels Astres per a les finances augura que hi haurà demores en els pagaments. Seria convenient que usessis la diplomàcia per negociar.

Respecte a la teva salut Aquari, l'Horòscop prediu un dia on podries tenir problemes de gola. No deixis que es compliqui i atura el problema de manera immediata, si vols preservar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'ambient amb la teva parella serà distès i regnarà un clima de pau i amor. Serà un bon dia per muntar l'arbre nadalenc i convidar als vostres amics a un menjar elaborat per vosaltres mateixos.

Esperaràs uns dies per fer les compres nadalenques però el teu voltant ja fa dies que deixen caure quins regals t'agradaria rebre perquè, encara que a vegades gairebé ho dius de forma molt clara, no reps el que esperes.

Bona jornada per practicar algun coneixement místic com la quiromància (lectura de les línies de la mà) segur que descobreixes una mica de tu que et sorprèn.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari