L'horòscop diari de l'1 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'has proposat per aquesta primera jornada de febrer que res s'escapi del teu control. Tindràs mil ulls posats en tot el que passa als teus voltants. Miraràs molt quins moviments fa la teva parella, a quina hora entra i amb qui es relaciona.

Tens un ímpetu bastant potent, i et ve de gust dur a terme nous projectes dins de la teva empresa, per descomptat, amb la millor de les intencions.

Aprofita el cap de setmana per fer alguna sortida a entorns lliures de sorolls i de contaminació i deixa el telèfon mòbil a casa, podràs viure sense ell!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres dibuixen en el teu cel una separació física entre una persona a la qual vols molt i tu. Pot ser que traslladin de ciutat a la teva parella per una nova feina, o que un dels teus fills es vagi de casa per estudiar fora.

T'obsessiones massa amb la feina, sempre estàs pensant en ella fins i tot una vegada que el teu torn ha acabat. Oblida el teu telèfon, no llegeixis els correus electrònics i centra't a gaudir amb la teva parella, a jugar amb els teus fills.

Si tens temps i diners, considera passar el cap de setmana en un balneari natural.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'entesa amb els teus éssers estimats l'aconseguiràs quan et permetis ser més atent als altres i pensar una mica menys en tu mateix.

Els aires d'orgull personal no et senten bé i encara que estiguis dins d'una onada d'èxit i bonaventura pel que fa a la teva professió, no hauries de donar tot per segur.

La teva salut és bona. Disposes de molta energia i per això et sents alegre i en bona forma. Pots prendre un espai de temps per realitzar exercici físic i descarregar les tensions mentals pròpies dels signes de l'element aire.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es diu que l'ésser humà és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra. En el teu cas, ets molt humà, i per això, pots cometre el mateix error dos, tres i deu vegades, i més en assumptes d'amor.

Amb la teva economia tindràs bona mà, basant-te en la teva experiència del passat. Has après dels teus errors i faràs tot molt millor. Tindràs molt encert a l'hora de prendre les decisions.

Et beneficiaràs dels tractaments alternatius i la medicina tradicional per millorar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No voldràs avorrir-te a casa aquest dissabte, el que et vindrà de gust és gaudir de l'amor en espais oberts vivint aventures. El solter té molta energia planetària social de la seva part i pot enamorar a qui li plagui aquest cap de setmana.

És un bon dia per anar de compres, si has d'adquirir mobles o objectes de decoració per a la llar. També per visitar immobles, si estàs pensant a comprar un o canviar de lloguer.

La lluna creixent en Taure farà créixer la teva golafreria i picotejaràs snacks poc saludables malgrat no tenir gana.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les coses no funcionen dins del teu cor tal com havies imaginat; els teus càlculs fallen i necessites prendre una mica de distància i analitzar la situació. No és que la teva parella desperti en tu fredor, però el teu cos en algunes ocasions et convida a començar tot des de zero.

Has de duplicar els teus esforços en el treball perquè els teus caps valorin més aquelles tasques que fas; a vegades passes desapercebut, i una mica més de protagonisme et vindria bé per a créixer.

Millora la teva condició física amb solucions senzilles, com descartar els ascensors i utilitzar sempre l'escala.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a avui en l'amor diu que tots els teus interessos giraran entorn d'ell. És molt probable que es concretin les teves aspiracions amoroses, sigui trobant parella o millorant la relació.

Respecte a la predicció per a la teva economia Balança, hi haurà una prova de foc, que, si ets capaç de traspassar-la, podràs restablir definitivament l'ordre en els teus assumptes econòmics.

Quant a la teva salut, estarà una mica regular. Et sentiràs amb manca d'energia, segurament a causa de la baixada de defenses en el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'enteniment no arriba perquè no tens una bona disposició a escoltar a l'altre amb calma. Et trobaràs vivint estats emocionals estranys, que t'estripin o et pertorbin la pau interna.

La teva inquietud et portarà a viure dificultats entorn dels diners. Pots fer compres d'objectes que no necessitis o equivocar-te de color, talla o grandària i després no aconseguir el canvi del producte ni recuperar els diners invertits.

Podries estar vivint tensions que t'empenyin a viure crisis de mal humor o ficar-te en discussions que no et valdran de res. Cerca estar en calma per a reparar els teus problemes del passat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a avui dissabte en l'amor Sagitari, augura alguns alts i baixos. Això farà que estiguis més sensible i més enfocat en la teva vida amorosa, restant-li importància a altres aspectes de la teva vida.

En l'econòmic, els Astres prediuen un dia bastant tranquil i equilibrat en aquest aspecte. No hi haurà despeses excessives, però tampoc entrades de diners significatives. A la feina, pot ser que algú intenti fer alguna cosa en contra teva que podria perjudicar-te.

Per a la salut avui, augura un bon dia. Físicament et sentiràs bastant bé, a més Mart t'ofereix energia i una òptima vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Urà directe ha pres contacte amb la lluna i tots dos poden donar un toc màgic a la teva personalitat. Canvis en la manera de percebre l'amor i millores en la manera de tenir intimitat o comprendre a l'altra persona seran potencials beneficis que porten els astres per als Capricorn.

Els aspectes planetaris atreuen benediccions per als nadius del teu signe aquest dia. Molts canvis podrien meravellar-te, si deixes anar el control que és habitual en tu.

Aquest dissabte podries sofrir per excessos en el menjar o la beguda. Pot ser que tinguis bells moments en família o sortides amb amics en els quals els banquets siguin centrals.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per a avui dissabte Aquari, diu que és un bon moment per a revisar-lo tot, per als nous començaments i plantejaments en tot el relacionat amb les relacions amoroses.

La predicció econòmica per part seva, parla de grans oportunitats per a aquells nadius d'Aquari que estiguin pensant a obrir un negoci o emprendre en algun àmbit de les seves vides professionals.

Quant a la teva salut Aquari, l'Horòscop prediu que és possible que estiguis massa alterat, la qual cosa podria perjudicar-te a l'hora d'agafar el son.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'energia de Venus pot fer que et converteixis en la figura parental abnegada perfecta. Estaràs pendent que a ningú li falti res. Podrien anomenar-te 'majordom' a manera de burla perquè t'estiguis quiet, però no et molestarà en absolut.

Aquest dissabte és perfecte per a decorar la llar perquè la teva sensibilitat connectarà amb la bellesa i, a través dels objectes, formes, colors i textures, podràs crear un ambient en harmonia amb la teva energia.

Tanta atenció pels altres et desgastarà físicament i emocionalment. Acabaràs el dia exhaust i desitjant estirar-te al llit per poder descansar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari