L'horòscop diari de l'1 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 1 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Compte amb els vicis ocults o les maniobres furtives dins de l'amor, perquè les teves cartes més secretes podrien quedar al descobert. La teva actitud assumirà l'aparença de seducció, amb mirades sense ambigüitats.

Combines la intensitat d'organitzar els teus negocis amb les ganes de buscar la satisfacció personal, de fer el que realment et motiva. Estaràs particularment segur de tu mateix avui i et vindrà de gust fer algunes tasques que impliquen un interessant esforç físic.

Pren iniciatives que millorin el teu benestar i perfecciona els teus projectes més immediats i mostra les teves habilitats, físiques i intel·lectuals.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les tempestes estan a la vista en l'àrea de l'amor, així que pensa com protegir-te una vegada comenci la pluja (de retrets). Els solters tindran ganes de donar-se alguns capritxos, però cap acabarà en noces.

Els aturats tindran molts actius per a vendre el seu currículum i la seva trajectòria. Et sents molt segur de tu mateix i no et fa vergonya demanar una oportunitat per incorporar-te al mercat laboral.

Les caminades per la platja o el bosc seran més que ben rebudes. Aprofita aquests passejos per a fer una mica de meditació.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et tornes més idealista i les teves intuïcions són poderoses en l'àrea de l'amor. Veus tot d'una manera més clara, i entens que les diferències que pugui haver-hi entre la teva parella i tu és el que us fa ser tan feliços.

Hi ha una atmosfera lleugerament exaltada que pot distorsionar la teva percepció de la realitat i animar-te a excessos o imprudències vinculades als diners.

Si et veus imperfeccions, com ara grans petits, no te'ls explotis de qualsevol manera; existeixen remeis naturals per a minorar la seva presència, o fins i tot perquè desapareguin.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs una persona molt balsàmica, capaç de suavitzar les necessitats que sorgeixen dins de tu, però també en la de les persones que tens al teu voltant, la teva parella, la teva família. L'atracció serà molt potent cap a persones amb les quals existeixi una considerable diferència d'edat.

Hi haurà bona sort per als que es dediquen a comerciar amb antiguitats, els que busquen restes fòssils o arqueològiques, així com els que valoren tresors culturals.

Demana cita per a un canvi d'imatge. Comença aquest mes trepitjant fort i deixant a tots amb la boca oberta!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Malbarataràs audàcia i passió. No es tracta que et creguis capaç de tot amb qualsevol, no obstant això estaràs tan sensual i gojós que pocs podran resistir-se al teu encant sexy.

Potser has de tolerar a companys en l'espai laboral que s'obstinen a fer les coses de manera difícil o diferent del que estàs acostumat i això et resulta aclaparador o molest.

Sents cruiximent? És que has sobrecarregat la teva musculatura. No es tracta d'una lesió ni res similar, simplement estàs desacostumat a moure't així.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Cal treballar molt la teva autoestima, perquè avui la mala posició de diversos planetes fa que la mateixa estigui en nivells baixos, gairebé inexistents. Pensaràs que l'amor que tu dónes als altres no té bitllet de tornada.

Has d'estrènyer-te el cinturó, i controlar les petites decepcions que poguessis tenir si en un moment donat no pots seguir el teu ritme habitual de despeses i de consum.

El teu rigor i el teu dinamisme et permetran actuar amb saviesa per a construir una millor versió de tu mateix. La pau interior t'ajudarà a guanyar força i vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En qüestions del cor, avui t'esperen algunes fluctuacions. Els ànims no seran molt favorables, per la qual cosa no serà un bon dia per a demostracions amoroses, o per a entendre't bé amb la teva parella.

Avui Mercuri t'assegurarà l'èxit en assumptes financers. Especialment en la segona meitat del dia, quan possiblement pot arribar una mica de diners extres.

Lamentablement, avui la bona salut deixarà a Balança. És probable que tinguis problemes amb el fetge o la tiroide. D'altra banda, les reunions freqüents i les converses pròximes et permetran trobar pau interior.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor està carregat d'un ambient exòtic, et cridaran molt l'atenció les persones de fora, i no només per la seva aparença, sinó pel seu univers interior.

Si estàs buscant treball, la possibilitat de fer contactes són variades i interessants. Tenir facilitat per a viatjar pot ser un bon plus per a trobar l'activitat que més et convingui.

La cerca de la pau espiritual marcarà aquest dia, perquè ets conscient que si estàs bé per dins també ho estaràs per fora. I no deixis per a demà el que puguis fer avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Reflexiona sobre si podria ser que et sentis una mica ambivalent sobre renunciar a la teva llibertat. Això podria ser alguna cosa que està dificultant la trobada de l'amor, o la relació que ja mantinguis.

Utilitza les teves habilitats comunicatives per a beneficiar-te de grans acords en la teva professió. Presta també especial atenció als missatges de la teva intuïció, abans de prendre cap decisió important. Experimenta amb el que menges.

Redueix el consum de sucres, greixos i aliments processats. Acosta't a la teva salut de manera lúdica, i llavors, aprendràs més sobre el teu cos del que esperaves.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els planetes t'impulsen a vibrar en direcció dels teus somnis respecte del que desitges en l'amor. Buscar les formes que allò que aspires es compleixi de la millor manera.

Potser desitges donar-te un temps per a avaluar si el camí que ha pres el teu treball és l'adequat o si has de realitzar ajustos per a trobar uns millors resultats.

Tindràs forces colossals per a portar endavant tot el que et proposis. Però recorda que la columna i els genolls són les teves zones febles.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari són signes complexos i profundament emocionals, i en aquest sentit, avui començaràs una cerca d'amor i connexió més enllà del físic. El component intel·lectual serà la clau per a determinar la unió amb aquesta persona.

En l'àmbit econòmic, la fortuna els somriurà de forma especial a aquells que es dediquin a algun tipus de treball creatiu. Sorgiran compromisos i ofertes de treball.

Començaràs aquest primer dia d'agost sentint-te bé, per la qual cosa les energies són favorables per a abordar nous plans saludables per a la teva vida. Posa en moviment el teu cos. Redueix el consum de sucres, greixos i aliments processats. Apropa't a la teva salut de manera lúdica, i llavors, aprendràs més sobre el teu cos del que esperaves.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pots esperar que a casa teva regni la calma i un bell estat de comunió. Molt d'això és gràcies a la teva ajuda desinteressada. Aconseguiràs guanyar una lluita de poder.

És alguna cosa que portes en el teu lloc de treball des de fa un temps. És hora que mostris que ha arribat a un límit. Intenta que sigui de bones maneres Potser es tracta d'un cap que no et deixa ni respirar.

Intenta portar hàbits més tranquils i ordenats per a mantenir l'equilibri de la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari